Arctic SA, Găeşti

25 Păreri
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

sâmbătăS
09:00 – 17:00
duminicăDÎnchis
luniL
08:00 – 20:00
marţiMa
08:00 – 20:00
miercuriMi
08:00 – 20:00
joiJ
08:00 – 20:00
vineriV
08:00 – 20:00
Este inchis.
Deschide peste  2 h 22 min.
2 h 22 min

Descriere

Arctic este o poveste 100% romaneasca, facand parte din inima romanilor de peste 40 de ani. Arctic se poate identifica cu o serie de valori asociate romanilor: familie, incredere, optimism, ambitie, consecventa, maturitate, experienta. Compania Arctic s-a nascut, a crescut si s-a maturizat intelegand care sunt dorintele si nevoile consumatorilor sai.


Profil lung
Pana in anii '90 Arctic a fost marca reprezentativa a romanilor, a reusit sa faca fata cu succes privatizarii, pentru ca mai tarziu sa devina parte a unei companii de renume, grupul Arçelik. Evolutia si insemnatatea brandului Arctic s-au conturat si s-au consolidat de-a lungul anilor, fiind o prezenta constanta in viata si casele romanilor.
Cuvinte cheie:
Electrocasnice, Electronice, Electronice si electrocasnice, Masini de spalat, Vitrine frigorifice, Hote, Combine frigorifice, Electric, Aragaze, Aparate frigorifice, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Incorporabile, Congelatoare verticale, Frigidere cu doua usi, Frigidere cu o usa, Aragaze 50 x 50 cm, Aragaze 50 x 60 cm, Aragaze 60 x 60 cm, Congelatoare orizontale, Masini de spalat cu LCD, Masini de spalat cu LED
Arctic SA apare în următoarele categorii:

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Service-ul Arctic inseamna o mare nesimtire! Am facut sesizare pentru identificarea defectiunii si repararea unui frigider in data de 21.08.2017 si nici pana in ziua de azi u a venit nimeni sa identifice problema si sa o rezolve. 4 amanari si numai minciuni. Voi face reclamatie la protectia consumatorului, poate asa se termina cu aceasta bataie de joc.

Edit Rusu

, cu mai mult de 6 luni în urmă

La un telefon la relatii clienti,a doua zi au venit de la sevice.Nu stiu cat dureaza returnarea contravalorii,deoarece produsul nu se poate repara.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

O parere proasta anume din cauza colaborari client service produs

, cu mai mult de 6 luni în urmă

O experienţa proasta! In data de 5 aug 2016 am facut o sesizare pentru o combina frigorifica ieşită din garanţie in mai 2016 la care nu mai funcţiona decât congelatorul. In urma sesizărilor făcute prin telefon am avut neplăcerea sa dau de 2 domnişoare întotdeauna nervoase si plictisite (Raluca si Laura) care nu cred ca făceau altceva decât sa se certe cu noi si sa ne amâne de la un moment la altul. Nici un tehnician nu a venit sa constate defecţiunea, cu toate ca pt. aceasta deplasare exista un comision de 35 lei. Aşadar oameni buni feriţi-va de produsele Arctic si Beko ca daca vi se defectează ceva la ele, indiferent daca mai sunt sau nu in garanţie, s-ar putea sa ramâneţi dezamăgiţi pt. ca nu va veni nimeni sa vi le repare (chiar si contra cost). Evaluare?!? 0

, cu mai mult de 6 luni în urmă

ARCTIC, cea mai nenorocita firma din Romania! Astept de 3 saptamani sa vina cineva de la Service Arctic Arges sa-mi repare frigiderul postgarantie; Nu vine nimeni desi am fost amagit ca sunt pe lista de interventie. Operatoarele de la *9010 indolente, neinformate si insolente ( v. Mirela!). Pentru frigiderele defecte postgarantie, ARCTIC nu isi mai asuma nici o responsabilitate! Iar in perioada de garantie mi s-a stricat de doua ori. Deci, NU CUMPARATI PRODUSE ARCTIC chiar daca pretul este tentant! Ma gândesc ca s-ar putea ca sefii de la ARCTIC sa aiba SRL-uri ( reparatii frigidere), sa te aduca la exasperare si sa fii nevoit sa apelezi la atelierele particulare ( unde pentru o teava lipita si o umplere cu freon a instalatiei mi s-a cerut 350 lei - la Service COLD Câmpulung). Nu pierdeam timpul sa imi impartasesc trista experienta cu cei de la ARCTIC, dar ma gândesc ca ar fi bine ca potentialii clienti sa stie ce-i asteapta!

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Arctic SA!

Cunoşti firma Arctic SA? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Call Center Vodafone
PRIMIRE

0372.015.111


  Call Center Romtelecom
  RELAŢII CU PUBLICUL

  0245.605.111

   Firme similare în apropiere

   1. Strada 13 Decembrie Nr. 1
    135200  Găeşti
   2. Strada Serban Cioculescu 70
    135200  Găeşti
   3. Gaesti
    135200  Găeşti
   4. Mihai Eminescu Nr. 3
    135200  Găeşti
   5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere